✓ Gratis verzending vanaf €100 (NL)
✓ +31-(0)861538093
✓ info@liveyoursports.nl

Over ons

Wie zijn wij?

Live your Sports werd in 2018 opgericht door jeugdvrienden Rolf  Bloemers en  Edwin Piek, die de missie hadden om een shop te creëren voor alles wat met Freeride, Downhill, Enduro en BMX sport te maken heeft. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een klein familie bedrijf waar reeds 2 van de 4 zoons actief in mee helpen.

Wij doen waar we goed in zijn en waar we veel plezier in hebben. Live your Sports  is ontstaan uit de passie voor fietsen, dat zie je terug in de werkplaats, de winkel – in het hele bedrijf. . We houden van onze fietsen, we houden van onze branche en we praten graag vanuit onze ervaring.

Wij verkopen producten die we zelf ook zouden kopen. Het moeten prima spullen zijn die mooi goed en degelijk zijn, bovendien moet de prijs kloppen, ook met internetaanbieders.

We hebben niet de ambitie om een groot bedrijf te worden.

Wij hebben wel de ambitie om de vaste plek voor bikers te zijn, of dit nu gaat om enkel advies of een eventuele aanschaf. We staan je in alle gevallen graag te woord.

Wat andere fietsenmakers gedoe vinden nemen wij serieus, een kraakje een tik? We helpen je graag!

Verkoop

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe bike van Transition, Commencal, Early rider of Marin, bikeparts onderdelen van Hope, Reverse Components, Magura , shimano enz. enz of naar de juiste uitrusting, bij Live your sports kunt u niet alleen terecht voor bikes en materiaal , maar ook coole kleding, handschoenen, helmen, beschermers kopen van Kali, Troy Lee en Loose Riders , evenals fietsverzorgingsproducten van Muc-Off .

De juiste bike

Bent u op zoek naar een nieuwe bike? Bij Live your sports helpen we u graag verder met uw wensen.Live your Sports heeft Downhill, Enduro, Dirt en BMX bikes, Voor zowel kinderen, dames als heren. Bikes van kwaliteitsmerken waar u lang plezier van heeft. Dit plezier begint bij een goed en juist advies. Juist daarin onderscheiden wij ons van online fietsenwinkels. Geen mens is immers gelijk en wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Of het nu om een standaard of volledig custom fiets gaat.

De fietsspecialist

Wanneer u toe bent aan een nieuwe fiets is het belangrijk vast te stellen wat u zoekt in een fiets. U hebt keuze uit allerlei soorten modellen voor allerlei verschillende activiteiten. Bedenk daarom goed voor welke activiteit u uw fiets zult gaan gebruiken. Gaat u bijvoorbeeld met de fiets naar bikeparken of bent u juist van plan om dat rondje enduro of pumptrack te gaan doen? Welke fiets het beste bij u past ontdekt u in zelf. Hebt u liever persoonlijk advies? Wij voorzien u hier graag van in onze winkel of om te beginnen via de chat.

Edwin Piek

Eigenaar Liveyoursports

Winkelwagen